Una oportunitat per encertar

Contractar un servei de legalització no és una partida més en el seu pressupost. Encara que pugui costar el mateix, no és com comprar una vitrina o contractar un lampista, l’enginyer que condueix el seu projecte és com el seu advocat en un conflicte legal. En la seva responsabilitat està determinar si el projecte és tècnicament viable i què s’ha de fer per satisfer els requisits legals. Qualsevol errada no té retorn, i per aquesta raó diem que només té una oportunitat per encertar. Les conseqüències d’un mal assessorament li costaran, en el millor dels casos, un bon pessic de diners, i en el pitjor dels escenaris la pèrdua total de la inversió realitzada.

Trobarà en el mercat ofertes mol dispars pel mateix servei. Amb nosaltres pot tenir la seguretat de que no es pot proporcionar un servei de qualitat a un preu inferior, són ofertes sense especulació, a preu fix per paquet de servei. Ens esculli o no, agafin’s com a referència perquè tenen el seu fonament en anys d’experiència. Sabem quan temps s’ha d’invertir perquè ho hem fet moltes vegades.

ATEN és garantia de qualitat perquè el seu projecte no passa per milers de mans. El mateix enginyer que verifica l’establiment és qui elabora la documentació tècnica, i el mateix professional que defensa els seus interessos en les distintes etapes que comprèn la legalització de l’activitat. Abans de donar la nostra conformitat a un projecte consultem fins a l’últim detall amb els serveis tècnics del municipi o entitat d’inspecció, i si és precís els hi fem una visita per presentar el projecte sobre plànols. El client comença a pagar després de validar el projecte.

Exposin’s el seu cas i agafi el dard per encertar .

Societat Enginyeria